Anyone else having issues uploading new images?

Site related topics

Moderator: alex

Anyone else having issues uploading new images?

Postby darkonus » Sat Apr 15, 2017 7:55 pm

Granted, I've only tried uploading new images using the Firefox 52.0.2 version browser, but over the last couple days I had tried several times to upload a new image using the site's Upload button, and all I see is the upload process start on the indicator bar, but the progression slider never moves much, and then I just get returned back to a blank Upload image box without any image ever being uploaded.

I tried uploading Left+Right, Side-by-side, and Anaglyph images, and all attempts have failed. I cleared all browser cache, logged out and back in again, but no luck.

I haven't uploaded any new images for quite a while, and my account says my monthly limit is still 300Mb left.
User avatar
darkonus
 
Posts: 35
Joined: Sun Mar 09, 2014 8:46 pm

Re: Anyone else having issues uploading new images?

Postby hoppenbrouwers » Sun Apr 16, 2017 9:42 am

Yes Uploading anaglyphs not possible anymore greetings Wim :evil:
User avatar
hoppenbrouwers
 
Posts: 5
Joined: Wed Oct 26, 2011 1:42 pm
Location: Rotterdam The Netherlands

Re: Anyone else having issues uploading new images?

Postby valexius » Sun Apr 16, 2017 1:14 pm

I have the same problem too
User avatar
valexius
 
Posts: 2
Joined: Sat Oct 10, 2015 2:00 pm

Re: Anyone else having issues uploading new images?

Postby darkonus » Mon Apr 17, 2017 11:29 pm

Ahhhh, at least I wasn't the only one . . . :)
Today it seems to be fixed for me, just uploaded my first image in a long time . . .
User avatar
darkonus
 
Posts: 35
Joined: Sun Mar 09, 2014 8:46 pm

Re: Anyone else having issues uploading new images?

Postby kenntos » Thu May 11, 2017 6:30 am

I have the same problem too!!! :cry:

Only with Phereoshop, uploading! :)
User avatar
kenntos
 
Posts: 1
Joined: Sun Feb 05, 2012 7:35 am

Re: Anyone else having issues uploading new images?

Postby darkonus » Sun May 14, 2017 2:46 am

kenntos wrote:I have the same problem too!!! :cry:

Only with Phereoshop, uploading! :)


I don't use Phereoshop, but I just had issues trying to use their website again tonight, my files once again won't upload.
User avatar
darkonus
 
Posts: 35
Joined: Sun Mar 09, 2014 8:46 pm

Re: Anyone else having issues uploading new images?

Postby darkonus » Thu May 18, 2017 9:12 pm

The issue for uploading still persists with me, and it seems there is no one to ask for help anymore.
I'm not sure how the issue was fixed last time uploads were failing, as no staff ever replied here that they had looked into it.
It started working again for a while, but is broken again for me, ughhhh!!! :cry:

Wonder if it will be fixed again so I can upload some new images I've created. Sad, I guess I'll just stick to uploading all my images to Flickr as I've been doing anyway.

If anyone is interested my stream is here:
https://www.flickr.com/photos/67387943@N02/
User avatar
darkonus
 
Posts: 35
Joined: Sun Mar 09, 2014 8:46 pm

Re: Anyone else having issues uploading new images?

Postby darkonus » Sat May 20, 2017 7:25 pm

So much to my reluctance and chagrin, and since I'm still having issues with Phereo.com's website uploader, I installed Phereoshop.

I did successfully upload images using Phereoshop, but still don't like having to install a program that I'll only use to occasionally upload a few images and not do anything else with at all. The interface feels clunky as well, and since I usually only upload an image or two at a time as I finish them, I'd still prefer uploading using the website interface instead . . . wish the issue could be resolved to use it again. :cry:

The consolation being that at least I got my newest images up on Phereo now . . .
~ Craig ~
User avatar
darkonus
 
Posts: 35
Joined: Sun Mar 09, 2014 8:46 pm

Re: Anyone else having issues uploading new images?

Postby darkonus » Sun May 21, 2017 7:36 pm

Still upload issues with Firefox 53.0.3 (64-bit) on Windows 10 even after disabling all plug-ins, deleting all cache, and refreshing, so I decided to give Chrome 58.0.3029.110 (64-bit) another try.

Earlier I had the same issues when trying to upload on Chrome, but after deleting all cache and refreshing once again, I successfully uploaded a side-by-side parallel image to Phereo this afternoon. So at least I have another option to upload just an image or two quickly, and without having to rely on Phereoshop for it. Though I'm not a Chrome user, and hope at some point I can start using Firefox for uploads again.

Anyone else in the US using the same above mentioned 64-bit version of Firefox and experience successful uploads on Phereo's website using it recently?

~ Craig ~
User avatar
darkonus
 
Posts: 35
Joined: Sun Mar 09, 2014 8:46 pm

Re: Anyone else having issues uploading new images?

Postby darkonus » Tue May 30, 2017 3:31 am

No-one seems to post to the forum anymore, lol, just talking to myself. But unfortunately, now I cannot upload from Chrome either, as the Side-by-side upload buttons for selecting either parallel or cross-eye types to upload have disappeared from the upload pop-up box. Deleting the cache and refreshing the screen has failed to fix the issue and get those buttons to show again, sigh!!! :cry:

The only option possibly left for me to now upload to Phereo is using their Phereoshop software, which I really dislike using because of its clunky interface. Dang, if I can't get either Firefox or Chrome to work again for uploads, I'm not going to be uploading much using Phereoshop, or maybe just stop uploading to Phereo altogether. Guess the only silver lining is that my stream and images don't seem to be followed by too many Phereo members anyway, though for those that do enjoy them, I'm sorry, but you might have to follow my Flickr stream to see any future 3D images I'll be creating.

~ Craig ~
User avatar
darkonus
 
Posts: 35
Joined: Sun Mar 09, 2014 8:46 pm

Next

Return to Phereo Site

cron