Problems Uploading Side-By-Side

Site related topics

Moderator: alex

Problems Uploading Side-By-Side

Postby turbguy » Fri Aug 29, 2014 4:37 am

Many times after clicking on Upload, then Side-By-Side, I am presented with no further choices. There was a parallel or cross button, but neither of these appear on the sub-window...what gives?? If I reload the page, the buttons appear...

Using Chrome, Windows 7
User avatar
turbguy
 
Posts: 26
Joined: Tue Apr 10, 2012 5:22 am

Re: Problems Uploading Side-By-Side

Postby bulkinav » Fri Aug 29, 2014 9:15 am

Hi!

The program code of the image uploader has not changed for over a year. So I do not think the reason on the side of Phereo.
The problem is reproduced in other browsers?
Phereo Support
User avatar
bulkinav
 
Posts: 280
Joined: Sat Nov 26, 2011 5:02 pm

Re: Problems Uploading Side-By-Side

Postby darkonus » Sun Aug 31, 2014 6:43 am

I can confirm this odd glitch as well with Windows 7 Ultimate 32-bit and Mozilla Firefox 31.0 browser.

When mousing over +Upload, then clicking the option Side-by-side, the upload popup box comes up, but there are no Load parallel image or Load cross-eye image buttons in the box to then choose which type of side-by-side image you are going to upload.

Simply hitting the browser refresh button once usually fixes the issue, but on occasion I've had to hit refresh several times before the issue is resolved and the selection buttons return. I don't recall exactly when I started noticing this issue, it's been happening on occasion for a while now, but it didn't use to happen when I first started using Phereo and that upload option. It's just odd that it seems to be sporadic, and doesn't seem to happen with any consistency to pin a cause on why it might happening.

I've done the usual clearing of all my temp files and browser cache, but it still occasionally happens.

It's a minor annoyance really, but it would be nice to figure out what is actually causing this issue, and find a permanent fix.

Matter of fact, as if right on queue, I just went over my Phereo account, moused over +Upload and clicked on Side-by-side, and got no buttons on my popup ... below is a screen shot of it.

~ Craig ~

Image
User avatar
darkonus
 
Posts: 34
Joined: Sun Mar 09, 2014 8:46 pm

Re: Problems Uploading Side-By-Side

Postby darkonus » Fri Sep 12, 2014 4:58 am

turbguy wrote:Many times after clicking on Upload, then Side-By-Side, I am presented with no further choices. There was a parallel or cross button, but neither of these appear on the sub-window...what gives?? If I reload the page, the buttons appear...

Using Chrome, Windows 7

Guess we'll just have to put up with it Turbguy. :P

~ Craig ~
User avatar
darkonus
 
Posts: 34
Joined: Sun Mar 09, 2014 8:46 pm


Return to Phereo Site

cron