unicode string encoding problem

Site related topics

Moderator: alex

unicode string encoding problem

Postby takeru » Tue Apr 30, 2013 11:56 am

Suddenly, giving local language strings by the Web UI for the title or the description for an image,
it gets gabbaged like :

%u300C%u3059%u3057%u300D%u306F%u3001%u300C%u7D00%u5DDE%u540D%u7269%u300D%u3068%u3044%u3046%u3001%u9BD6%u306E%u62BC%u3057%u9BA8%u3067%u3057%u305F%u3002120 JPY @ %u25CB%u30A4 %u4E2D%u4E4B%u5CF6%u672C%u5E97 2013.04.24

%u9B92%u9BA8%u3058%u3083%u306A%u304F%u3066%u5B09%u3057%u3044%u3088%u3046%u306A%u6B8B%u5FF5%u306A%u3088%u3046%u306A%u2026%u3002 %u6307%u6620%u308A%u8FBC%u307F%u3002orz

Once it gets injected, image tags in a local language, which were used to be okay, are also to get distracted.

I am afraid that an attempt to fix for a previously reported problem is the cause of this problem :
viewtopic.php?f=4&t=140
User avatar
takeru
 
Posts: 93
Joined: Sun Sep 02, 2012 2:32 am

Re: unicode string encoding problem

Postby bulkinav » Wed May 01, 2013 12:50 pm

I am afraid that an attempt to fix for a previously reported problem is the cause of this problem :
viewtopic.php?f=4&t=140

Yes, it is true. But we can fix it not earlier than in two weeks (we have days off due to the holidays).
Phereo Support
User avatar
bulkinav
 
Posts: 282
Joined: Sat Nov 26, 2011 5:02 pm

Re: unicode string encoding problem

Postby takeru » Wed May 01, 2013 1:17 pm

It was not really great to know that it is to take such long time,
but I would like to thank you to provide such a schedule expectation.

Kiitos,
User avatar
takeru
 
Posts: 93
Joined: Sun Sep 02, 2012 2:32 am

Re: unicode string encoding problem

Postby bulkinav » Mon May 13, 2013 3:36 pm

Fixed.
Phereo Support
User avatar
bulkinav
 
Posts: 282
Joined: Sat Nov 26, 2011 5:02 pm

Re: unicode string encoding problem

Postby takeru » Sun May 19, 2013 9:40 am

Thank you. I confirmed it as restarted working well.

Kiitos,
User avatar
takeru
 
Posts: 93
Joined: Sun Sep 02, 2012 2:32 am


Return to Phereo Site

cron