Anyone else having issues uploading new images?

Site related topics

Moderator: alex

Anyone else having issues uploading new images?

Postby darkonus » Sat Apr 15, 2017 7:55 pm

Granted, I've only tried uploading new images using the Firefox 52.0.2 version browser, but over the last couple days I had tried several times to upload a new image using the site's Upload button, and all I see is the upload process start on the indicator bar, but the progression slider never moves much, and then I just get returned back to a blank Upload image box without any image ever being uploaded.

I tried uploading Left+Right, Side-by-side, and Anaglyph images, and all attempts have failed. I cleared all browser cache, logged out and back in again, but no luck.

I haven't uploaded any new images for quite a while, and my account says my monthly limit is still 300Mb left.
User avatar
darkonus
 
Posts: 20
Joined: Sun Mar 09, 2014 8:46 pm

Re: Anyone else having issues uploading new images?

Postby hoppenbrouwers » Sun Apr 16, 2017 9:42 am

Yes Uploading anaglyphs not possible anymore greetings Wim :evil:
User avatar
hoppenbrouwers
 
Posts: 5
Joined: Wed Oct 26, 2011 1:42 pm
Location: Rotterdam The Netherlands

Re: Anyone else having issues uploading new images?

Postby valexius » Sun Apr 16, 2017 1:14 pm

I have the same problem too
User avatar
valexius
 
Posts: 2
Joined: Sat Oct 10, 2015 2:00 pm

Re: Anyone else having issues uploading new images?

Postby darkonus » Mon Apr 17, 2017 11:29 pm

Ahhhh, at least I wasn't the only one . . . :)
Today it seems to be fixed for me, just uploaded my first image in a long time . . .
User avatar
darkonus
 
Posts: 20
Joined: Sun Mar 09, 2014 8:46 pm


Return to Phereo Site

cron